Forskjellen mellom musikkhøyttaler og musikkhøyttaler i hjemmekino

1. Forskjellen mellom hjemmekinolyd og musikkhøyttaler er at støttekanalene til to forskjellige høyttalere er forskjellige.Når det gjelder funksjon, støtter høyttaleren av hjemmekinotypen multikanalsystem, som kan løse og møte behovene til mange typer lydsurround og så videre.Musikkhøyttaleren er spesielt rettet mot omgivelsenes funksjon, så det er forskjeller mellom de to høyttalerne.

Privat kinohøyttalersystem1(1)

7.1 Privat kinohøyttalersystem

2.To forskjellige høyttalere har forskjellige grensesnitt.Høyttalerne som brukes i hjemmekino er fiberoptiske og koaksiale grensesnitt.Musikkhøyttalere har ikke dette grensesnittet, men kun for syngende funksjonelle grensesnitt.Høyttalertypen hjemmekino må imidlertid ta hensyn til kringkastingsbehovene til ulike filmer, så de to høyttalerne er forskjellige når det gjelder grensesnitt.

Privat kinohøyttalersystem2(1)

12-tommers full-range høyttaler

3. Kraften til de to høyttalerne er forskjellig.Kraften til hjemmekinohøyttaleren er liten fordi den også er tilstrekkelig til å møte behovene til hjemmekinobruk.Høyttaleren til KTV er imidlertid annerledes.Det må ha høy effekt for å møte behovene til KTV-miljøet, så kraften til de to høyttalerne er veldig forskjellig.


Innleggstid: Jul-05-2023