Hvorfor må utendørsarrangementer installere line array-system?

Utendørsarrangementer krever ofte bruk av et line array høyttalersystem av flere grunner:

Dekning: Line array-systemer er designet for å projisere lyd over lange avstander og gi jevn dekning i hele publikumsområdet.Dette sikrer at alle i mengden kan høre musikken eller talen tydelig, uavhengig av hvor de befinner seg.

Kraft og volum: Utendørs arrangementer krever vanligvis høyere lydnivåer for å overvinne omgivelsesstøy og nå et stort publikum.Line array-systemer er i stand til å levere høye lydtrykknivåer (SPL) mens de opprettholder lydkvalitet og lydklarhet.

Retningsevne: Linjearrayer har et smalt vertikalt spredningsmønster, noe som betyr at de kan kontrollere lydretningen og minimere lydsølet til nærliggende områder.Dette bidrar til å redusere støyklager og opprettholde riktig lydnivå innenfor arrangementets grenser.

subwoofere1(1)
subwoofere2(1)

Værbestandighet: Utendørs arrangementer er underlagt forskjellige værforhold som regn, vind og ekstreme temperaturer.Line array-systemer designet for utendørs bruk er værbestandige og tåler disse forholdene samtidig som de leverer jevn lydkvalitet.

Skalerbarhet: Line array-systemer kan enkelt skaleres opp eller ned for å møte kravene til forskjellige utendørsarrangementer.Enten det er en liten festival eller en stor konsert, kan line arrays konfigureres med ekstra høyttalere eller subwoofere for å oppnå ønsket dekning og volum.

Samlet sett er line-arrays et populært valg for utendørsarrangementer på grunn av deres evne til å gi jevn dekning, høyt volum og retningsevne mens de tåler utendørsforhold.


Innleggstid: 25. august 2023